Wij helpen u het hoofd boven water te houden!

Persoonlijke begeleider

Mensen met schulden schamen zich vaak voor hun problemen en voor ze hulp gaan zoeken moeten ze zich over een bepaalde drempel heenzetten. Er zijn echter ontzettend veel mensen met schulden of betalingsachterstanden. Het is dus niets om u voor te schamen. Hoe sneller het probleem wordt erkend, hoe eerder u passende hulp kunt ontvangen. Er zijn verschillende soorten hulpverlening en begeleiding, maar in het geval van schulden ontvangt u vrijwel altijd individuele begeleiding. Dit kan de drempel om hulp te zoeken verminderen. De hulp wordt toegespitst op uw situatie en deze persoonlijke begeleider heeft alle tijd voor u.

Voordelen van persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding heeft verschillende voordelen. Doordat u persoonlijk contact heeft met de begeleider, kunnen er snel stappen worden ondernomen. Uw situatie wordt besproken, waarbij een plan wordt opgesteld dat bij uw problemen past. Individuele begeleiding kan ervoor zorgen dat u zich begrepen en gesteund voelt. Dat is vaak het begin van een nieuwe start. Met de adviezen die u ontvangt, kunt u direct aan de slag.

Individuele begeleiding bij geldproblemen

Wanneer u hulp heeft gezocht bij een persoonlijke begeleider, is de eerste stap vaak het op orde brengen van de huidige administratie. Zo ziet uw begeleider direct wat er misgaat en waar er ruimte is voor verbetering. Hierna wordt op een rijtje gezet waar kan worden bespaard en hoe u geld kunt overhouden. Ook wordt gekeken welke schulden eerst (deels) moeten worden afgelost. U krijgt voldoende handvatten mee om op den duur zelf aan de slag te kunnen.

Wilt u ook een schuldhulpverlener die u kan helpen bij uw persoonlijke geldproblemen? Neem dan direct contact met ons op.

Verantwoord lenen De tekst ''let op, geld lenen kost geld'' is erg vaak te horen en te zien op de radio of televisie. Deze waarschuwing is door de ov Juridisch probleem Een juridisch probleem kan zich op elk moment aandienen. Er zijn talloze situaties denkbaar waarbij u behoefte heeft aan deskundige juridische bijs Jongeren en schuld Uit een onderzoek van de Rabobank blijkt dat bijna 20% van de jongeren tussen de 18 en de 24 jaar schulden heeft. Dit uit zich in verschillende vor Schuldenvrij leven Als u uw financiële situatie even niet meer op orde hebt en steeds meer schuldeisers zich melden, kunt u hulp zoeken bij een schuldhulpverlene
Copyright 2022 Schuldenzorg.nl - Paginaoverzicht | Sitemap