Wij helpen u het hoofd boven water te houden!

Contact

Voor opmerkingen of suggesties kunt u ons contactformulier invullen.

Cliënten

Cliënten kunnen inloggen in hun dossier, door rechtsboven op de “Log in”-button te klikken. Ook kunt u mailen naar beheer@schuldenzorg.nl o.v.v. het betreffende kenmerk.

Schuldeisers

Schuldeisers kunnen ons mailen via beheer@schuldenzorg.nl o.v.v. het betreffende kenmerk.

Andere vragen

Bent u nog geen cliënt maar wilt u dit wel worden? Vul dan het contactformulier hieronder in of stuur ons een e-mail. Ook voor overige vragen die niet bij een van bovenstaande categorieën horen kunt u het contactformulier invullen.

Ik wil meer informatie over:
Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Toelichting:
 
Captcha:
CAPTCHA
Persoonlijke begeleider Mensen met schulden schamen zich vaak voor hun problemen en voor ze hulp gaan zoeken moeten ze zich over een bepaalde drempel heenzetten. Er zijn e Verantwoord lenen De tekst ''let op, geld lenen kost geld'' is erg vaak te horen en te zien op de radio of televisie. Deze waarschuwing is door de ov Schulden aflossen Wanneer u financiële problemen heeft en u het niet meer voor elkaar krijgt bedragen af te lossen, is het van belang dat u hulp zoekt. Hoe verv Jongeren en schuld Uit een onderzoek van de Rabobank blijkt dat bijna 20% van de jongeren tussen de 18 en de 24 jaar schulden heeft. Dit uit zich in verschillende vor
Copyright 2019 Schuldenzorg.nl - Paginaoverzicht | Sitemap